2011. július 26., kedd

Benedek István Gábor: Artúr - Jelenlegi ára: 2 015 Ft

BookHouse könyvdiszkont: Az ezer könyv házaTisztelt Érdeklődő! A BookHouse Könyvdiszkont Csapata üdvözli Önt! Kérjük, csak a terméklapon olvasható szállítási feltételek elfogadása esetén licitáljon a termékre! ArtúrA könyv listaára: 2490 Ft. Leírás:
Benedek István Gábor huszadik könyve a furcsa huszadik század világába kalauzolja az olvasót. A regény lapjairól megtudhatjuk, hogyan is tudja befolyásolni a történelem irracionalizmusa az emberek életét. A könyv egy kiváló belgyógyász-pszichiáter életéről szól. Fábián Artúr, a hatalmas, lobogó hajú szegedi fiú az egyetemisták kivételes világát éli 1942-ben. Zsidó származása ellenére apjának sikerült elérnie, hogy - Szent-Györgyi Albert Nobel-díjas rektor-professzor nyomására, s egyben a numerus clausust megkerülve - felvegyék az egyetemre. A történelem azonban közbeszól: behívják munkaszolgálatra. S a sors a hírhedt jugoszláviai Bor kő- és rézbányájába sodorja, ahol Radnóti is raboskodott. A rabszolgamunka után a partizánok fogságába kerül, ahol önkéntesként bekapcsolódik az antifasiszta ellenállásba. Később a katonai kórház sebészének segédjéből Tito kezelőorvosává emelkedik. Rákosi Magyarországán azonban nem jó ajánlólevél a későbbi láncos kutya szolgálatában lenni. A kádári időkben megbízzák egy elmekórház speciális osztályának vezetésével. Ide hozzák be az idegileg összeomlott pártvezetőket, a kormány tagjait, vállalati csúcsvezetőket, sőt még egy egyházi főméltóságot is. A kivételes betegeket persze az állambiztonság kivételes erővel ellenőrzi. Hamar kiderül: mindenki figyel mindenkit, és jelent A váratlan tragédiába torkolló életútról szóló, lebilincselően izgalmas regény minden általános gyűjtőkörű könyvtár számára nyugodt szívvel ajánlható. ISBN: 978-963-9365-93-3A termék eladó új, olvasatlan állapotban. Kínálatunkban több mint tízezer új és használt könyv szerepel, melyeket raktárról tudunk szállítani. A gyerekkönyvektől kezdve a szépirodalmon át a bestseller kiadványokig rengeteg könyv címből választhat.
Nézze meg őket most: BookHouse Könyvdiszkont könyvekSzállítási feltételek: Személyes átvételre kizárólag a budapesti üzletünkben van lehetőség (az Örs vezér tértől 1 percre), hétfőtől péntekig 9. 30 és 17. 30 óra között, valamint szombaton 9. 30 és 13. 30 óra között. Házhoz szállítás futárszolgálattal, előre fizetéssel vagy utánvéttel lehetséges. 10. 000 Ft. feletti vásárlás esetén a szállítás díjtalan. A leütést követő 1-2 munkanapon belül kerül a könyv a raktárból az üzletbe, így aznapi átvétel nem lehetséges. A leütést követő 7 napon belül, kérjük, e-mailen jelentkezzen a könyvért, és adja meg, milyen módon (személyes vagy házhozszállítás) szeretné átvenni a könyvet. Kínálatunkban kizárólag raktárkészleten lévő könyvek találhatók, azonban a beszerzések és eladások függvényében a készletünk folyamatosan változik, ezért sajnos előfordulhat, hogy a megrendelt könyv közben elfogyott.
Ajánlatunk a készlet erejéig érvényes. Készlethiány esetén, a megrendelést előfoglalásba tesszük és tájékoztatjuk Önt a várható szállítási időpontról. A gyors és pontos kommunikáció miatt kérjük, hogy lehetőség szerint e-mailben tartsa velünk a kapcsolatot! Kérjük csak a fentiek tudatában licitáljon a termékre! Köszönjük, hogy megtisztel bennünket bizalmával!
a BookHouse Könyvdiszkont Csapata


Jelenlegi ára: 2 015 Ft

Az aukció vége: 2011-07-27 21:37
. Benedek István Gábor: Artúr - Jelenlegi ára: 2 015 Ft

Fontos