2011. augusztus 23., kedd

Zepter Cleansy nedves-száraz porszívó - Jelenlegi ára: 30 000 Ft

Nedves száraz takarítórendszer a zeptertől!
A cleansy szűrőrendszere 8 szinten működik, így a legapróbb porszemcséket is kiszűri. A különleges HEPA szűrő a 0. 3 mikronnál nagyobb részecskék 99, 9 %-át magában tartja.
A Cleansy ereje elbánik az atkákkal is, melyek előszeretettel tanyáznak a kanapén, szőnyegen! Egyetlen gramm por  akár 1500 atkát is tartalmazhat! Az atkák az allergiás megbetegedések legfőbb kiváltó akai, különösen gyermekek esetében!
A Cleansy- vel folyadékot is felszívhat, amire a hagyományos porszívók alkalmatlanok!
És ez még nem minden: A Cleansy tisztítja a levegőt, mivel a rajta átáramló légáramot megszűri, így otthonában frissebb, egészségesebb lesz a levegő is.
A Cleansy innovatív volta abban a tényben rejlik, hogy a víz természetes erejét felhasználva tisztítja meg otthonunkat. " Zöld csarnokaiban található a szabadalmaztatott ökológiailag aktív szűrő mely, miután a por és a szennyeződések egy műanyag tartályba jutottak, körkörös vízáramot enged rájuk. Így végleg búcsút mondhatunk a papírporzsáknak!  
A nyélen külön el van helyezve a főkapcsológomb és a teljesítményszabályzó a még kényelmesebb használatért! Ez a része elemmel működik, mely nem tartozék!
Csatlakozó vezeték hossza: 5 m.
Méret: 565x345x380 mm.
Víztartály űrtartalom: 2 liter
Tömeg: 9 kg (üres víztartály esetén)
A szűrők keveset voltak használva, tehát egyenlőre a kicserélésükre nem lesz gond! Ha eljön az ideje a Zepptertől lehet az újakat beszerezni!
A porszívónak szinte az összes tartozéka megvan kivéve egy kis fejet, de ezt soha nem is használtuk, mert jelentéktelen a használata!
Magyar nyelvű használati utasítást is adok hozzá!


Jelenlegi ára: 30 000 Ft

Az aukció vége: 2011-09-03 17:13
. Zepter Cleansy nedves-száraz porszívó - Jelenlegi ára: 30 000 Ft

Fontos